Sinun tähtesi -kirja ilmestynyt

SKP:n edustajakokouksesta asiakirjoin ja kuvin kertova kirja on ilmestynyt. ”Sinun tähtesi – Stjärnan för dig. SKP:n edustajakokous 2010” on kirja, joka kertoo vaihtoehdoista nykyiselle politiikalle ja kapitalistiselle järjestelmälle.

SKP:n edustajakokouksessa hyväksytyssä vetoomuksessa yhteistoimintaan todetaan nykyisen tilanteen suorastaan huutavan tarvetta koota vahva vastavoima ja vaihtoehto kovenevalle oikeistolaiselle politiikalle.

Asiakirjassa ”Tie ulos kriiseistä – toisenlaiseen talouteen ja hyvinvointiin” arvioidaan laajasti nykyisten kriisien luonnetta ja viitoitetaan tietä ongelmien juuriin asti käyviin muutoksiin ja perusteiltaan toisenlaiseen järjestelmään.

Kirjassa on julkaistu kannanotot perusturvan uudistamisesta, maahanmuuttajien ja työväen yhteisten etujen puolustamisesta sekä sotaa ja Natoa vastaan. Siitä löytyy myös edustajakokouksen päätös sukupuolten tasa-arvon edistämisestä SKP:ssä. Kirjassa esitellään uusi keskuskomitea ja poliittinen toimikunta.

Kirjaan sisältyvät SKP:n puheenjohtaja Yrjö Hakasen, varapuheenjohtaja Lena Huldénin ja poliittisen toimikunnan jäsen Emmi Tuomen puheenvuorot selvittävät päätösten perusteita ja hahmotellaan muutoksen voimien kasvattamisen tehtäviä.

Uutta aiempiin edustajakokouskirjoihin verrattuna on se, että tällä kertaa on mukana myös käännökset yhdestä asiakirjasta ruotsiksi, toisesta englanniksi ja kolmannesta venäjäksi.

Lisäksi kirjassa on Veikko Koivusalon ja Toivo Koiviston valokuvia edustajakokouksen tapahtumista, tunnelmista ja konsertista.

http://www.skp.fi

Kirjoja saatavilla piiritoimistolta ja tapahtumista. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostiin skp.lappi(at)gmail.com

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s