LISÄÄ RAHAA KOULUTUKSEEN

Suomen kommunistisen puolueen Lapin piirin työvaliokunta ja SKP:n Sodankylän osasto tapasivat 26.9. Sodankylässä. Tapaamisessa tuomittiin jyrkästi Sipilän, Stubbin ja Soinin hallituksen oikeistolainen linja, joka ottaa tavallisilta kansalaisilta ja antaa yrityksille, armeijalle ja rikkaille.

Käytännössä monet huononnukset työnnetään kuntien niskoille, kun valtion apuja kunnille on vuosi vuodelta pienennetty miljardikaupalla. Paikallisena esimerkkinä todettiin Lokan koulun sulkeminen. Sen seurauksena alakoululaistenkin koulumatka on nyt sadan kilometrin luokkaa suuntaansa.

Toisena esimerkkinä tuotiin esille Sodankylässä muutamille seiskaluokkalaisille pojille määrätty rauhoittava lääkitys, kun uusi opettaja ei mielestään tullut toimeen häiritsevien poikien kanssa. Nuorille pakotetun, heidän vielä kehittyvälle elimistölleen haitallisen lääkityksen sijasta oikea vaihtoehto olisi tietenkin luokkakokojen pienentäminen ja koulunkäyntiavustajien lisääminen.

Vaadimme hallituksen eroa tai ainakin sen linjan välitöntä muuttamista ennen kuin sen politiikan seuraukset ovat vieläkin paremmat.

26.9.2015

SKP:n Sodankylän osasto ja SKP:n Lapin piiri

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.