RAUHANSOPIMUSTA NOUDATETTAVA

10.2. tulee kuluneeksi 70 vuotta toisen maailmansodan muodollisesti päättäneestä Pariisin rauhansopimuksesta. Sopimuksen mukaan Suomen oli ryhdyttävä kaikkiin tarpeellisiin toimenpiteisiin taatakseen kaikille Suomen oikeudenkäyttöpiirissä oleville henkilöille rotuun, sukupuoleen, kieleen tai uskontoon katsomatta oikeuden nauttia ihmisoikeuksia ja perusvapauksia, joihin sisältyvät sananvapaus, paino- ja julkaisuvapaus, uskonnonvapaus, vapaus poliittisiin mielipiteisiin sekä kokoontumisvapaus. Lisäksi kaikki Suomessa toimivat fasisminluontoiset järjestöt oli hajotettava ja varmistettava, että sellaisia järjestöjä ei vastaisuudessakaan sallita.

Kuitenkin viranomaiset ovat sallineet Vastarintaliikkeen ja Kemissä perustetun Soldiers of Odinin kaltaisten väkivaltaisten järjestöjen toiminnan. Väkivallasta ja poliittisesta suuntauksesta kertoo se, että viime vuonna Helsingissä yksi ihminen tapettiin Vastarintaliikkeen mielenosoituksen yhteydessä. Yle puolestaan kertoi viime kesänä haltuunsa saamista viesteistä, joissa mm. Kemin Odinin varapuheenjohtaja kehottaa varmuuden vuoksi hakkaamaan jokaikisen kuka nojaakin edes vasemmalle.

Vaadimme Pariisin rauhansopimuksen noudattamista ja suomalaistakin lainsäädäntöä rikkovien järjestöjen toiminnan estämistä.

31.1.2017

SKP:n Kemin kaupunkijärjestö

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s